Serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal, främst för kvällstid, ca 50-75% under sommaren (maj-september), med chans till förlängning och en tillsvidaretjänst. Vi söker dig som är go, glad och brinner för yrket för att bli en del av vår familj. Tidigare erfarenhet av restaurangbranschen är meriterande. Vi ser gärna att du är över 18 år gammal. Skicka ditt cv till hej@cozykitchen.se, skriv lite om dig själv och bifoga gärna en bild!

 

Vi söker serveringspersonal för timanställning, främst helger, men även vissa vardagskvällar under sommaren (maj-september). Vi söker dig som är go och glad för att jobba extra hos oss. Tidigare erfarenhet av restaurangbranschen är meriterande, men inget krav. Du behöver vara minst 16 år gammal. Skicka ditt cv till hej@cozykitchen.se, skriv lite om dig själv och bifoga gärna en bild!

 

Kock / Köksbiträde

Vi söker kock / köksbiträde, främst för kvällstid, ca 50% under sommaren (maj-september), med chans till förlängning och en tillsvidaretjänst. Vi söker dig som har ett brinnande intresse och stor passion för mat. Tidigare erfarenhet och/eller utbildning är ett krav. Skicka ditt cv till hej@cozykitchen.se, skriv lite om dig själv och bifoga gärna en bild!