
Cozy’s Toast Skagen med rödlök och dill på hembakat rågbröd
Rosastekt oxfilé med säsongens primörer, rödvinsreduktion, friterad lök, krämig potatisgratäng samt parmesan och vitlökssmör
Pavlova med passionsfrukt, rostad pistage och säsongens bär
Tomat och mozzarellasallad på solmogna tomater med rödlöksvinägrett, ruccola samt smördegspinne med ricotta, pesto och parmesanost
Långbakad rotselleri med sauterad svamp, linser och svartkål, potatismuffins, rostad blomkålshummus samt brynt smör
Citronkladdkaka på vit choklad med hallon, passionsfruktsirap samt hallonmousse
Smörstekt sparris med forellrom, gräslöksemulsion, silverlök, friterad dill och västerbottenostkrisp
Rosastekt lammfilé med rostade vårprimörer, puré på vita bönor, ramslök och parmesanrostad färskpotatis samt rödvinsreduktion
Vaniljbakad rabarber med vit chokladmousse, citron och flädercurd, hallonmaräng, och rostad pistagecrumble
Peppargravad laxcarpaccio med limecrème, äpple, gurka och kavringkrisp
Helstekt kalvytterfilé med smörstekt sparris, tryffelbearnaise, semitorkad tomat, rödvinsreduktion, friterad purjolök samt potatis och parmesanmuffins
Tiramisu på jordgubbar med vispad vaniljmascarpone och flädercrème
Skaldjursquiche med västerbottenost, krondillsemulsion samt syrad tomat och örtsallad
Halstrad röding med smörslungade sensommarprimörer, sandefjordsås, forellrom, pepparrot och dillrostad delikatesspotatis
Svartvinbärsmousse med rostad vit choklad, lemoncurd, vit chokladcrème samt karamelliserad vinbärskaka
Carpaccio på bresaola med rostade pinjenötter, tryffelemulsion, smörstekta kantareller och parmesanost
Hjortytterfilé med svampcrème, smörbakade rotsaker, svartkål, örtbakad pommes anna och calvadossky
Bakat äpple med äppelcurd, sockerkaka, vit choklad och vaniljmousse samt brynt smör
Jordärtskockssoppa med löjrom, syrad grädde, picklad rödlök, olivolja och rotfruktschips
Rödvinsbräserad oxkind med potatis och selleripuré, kryddglacerad morot och svartrot, rostad aioli och picklade senapsfrön
Chokladfondant med havtorn, vispad kolapannacotta och rostad vit choklad

Lågtempererad helstekt oxfilé med tryffelbearnaise, rostad sparris och parmesan
Fläderblom och timjanglacerad kycklingfilé med citronyoghurt
Varmrökt lax med chili och vitlök samt rostad ramslöksaioli
Skagenröra på rågbröd med stenbitsrom och dill
Krämig potatisgratäng på potatis från Olsäng
Västerbottenostpaj med sparris, körsbärstomat och knipplök
Långbakade rödbetor med vispad getost, mangold, hallonvinägrett och saltrostad mandel
Tomatsallad med vattenmelon, jordgubbar, rödlök, mozzarella, basilika och pinjenötter
Sommarsallad på gröna blad med quinoa, persika, knipplök, blåbär och getost
Krämig burrata med balsamicobakade vindruvor, rostade pecannötter och rosmarin
Nygräddat bröd och färskost
Helstekt flankstek med marinerad kronärtskocka samt ruccola och västerbottensostcréme
Citronrostad kycklingfilé med grekisk yoghurt, smulad fårost, chili, honung och oliver
Fetaostbakad lax med soltorkad tomat, rödlök och basilika
Lufttorkad skinka med mozzarella, ruccola, tomat och balsamico
Färskpotatis med sparris, körsbärstomat, sockerärtor, knipplök, spenat, citronricotta och rostade pistagenötter
Parmesanostpaj med sparris och karamelliserad lök
Rostad zucchinisallad med bulgur, rödlök, kalamataoliver, ruccola och granatäpple
Melonsallad med gurka, knipplök, lime, mynta och fetaost
Caesarslungad krispsallad med kapris, rädisor och sockerärtor med parmesan och kryddrostade kikärtor
Nygräddat bröd och färskost

Flankstek med Ramslöksbearnaise
Rapsgriskarré med BBQglaze och Dragonemulsion
Kycklingfilé med Fläderblom och citronglaze samt Vitlöksyoghurt
Sommarens färskpotatis rostad i Muurikka med havssalt, parmesan, olivolja och gräslök
Melonsallad med tomat, jordgubbar, mozzarella, rödlök, basilika och rostade frön
Sallad på grillad sparris, quinoa, nektarin, blåbär, salladslök och lagrad cheddarost
Sallad på gröna blad med rädisor, sockerärtor, salladslök, västerbottenost & ceasardressing
Grillat bröd och smör med havssalt
Grillat bröd och smör med havssalt
Flankstek med chimichurri och Aji Verde
Kycklingfilé med mango, chili och vitlöksglaze samt vitlöksyoghurt
Hantverkskorv JalapeñoCheese och pico de gallosalsa
Pastasallad “Esquites-style” på rostad majs med jalapeño, lime, koriander och fetaost
Rökig sötpotatis med svarta bönor, salladslök, parmesanost och chipotlemayo
Somrig melonsallad med ananas, knipplök, lime och mynta
Sallad på gröna blad med rostad sparris, quinoa, gurka, rödlök och avokado
Grillat bröd och smör med havssalt
Pluma av rapsgris med Bourbonglaze och BBQsås
Buffalo Ranch Kycklingfilé med Vitlöksyoghurt
Hantverkskorv Louisiana-style med Cheddarjalapeñosås
Majskolv med Chipotlemayo och parmesanost
Krämig potatissallad med bacon, saltgurka, senap och knipplök
Caesarslungad krispsallad med tomat, rödlök, rostad sötpotatis och parmesanost
Krämig coleslaw på sommarkål med riven morot
Bönsallad på svarta bönor med mango, spenat, salladslök, fetaost och avokadodressing
Grillat bröd och smör med havssalt
















Varmt välkommen med er förfrågan!
Just nu är vi mitt uppe i årets bröllopssäsong som tar all vår fokus, men vi ser fram emot att snart kunna påbörja planeringen inför alla bröllop som sker under 2026.
Bokningar inför bröllopssäsongen 2026 öppnar upp den 1 oktober.
Alla priser är inklusive moms och avser per person om inget annat anges.
Bokning sker enklast via mail eller telefon.
Vi ser gärna att ni gjort er beställning senast 5 dagar i förväg om inget annat anges under någon av menyerna.
Eventuell avbokning kan ske i sin helhet senast 3 dagar innan leveransdatum och sker skriftligen via mail.
Eventuella ändringar i antalet kan ske senast 24 timmar innan leverans.
Vid specialmenyer som till bröllop, event, påsk, jul, nyår, mm gäller andra villkor för avbokning, kontakta oss för mer information.
Vi levererar er catering till önskad adress mot avgift i mån av tid*.
Leverans kostar från 150 kr inom Karlskrona city, från 300 kr inom Karlskrona kommun och från 450 kr inom Blekinge.
Kontakta oss för aktuella prisuppgifter till er adress.
Vid eventuell returtransport debiteras ny leveransavgift.
Givetvis kan ni själva hämta och lämna i våra lokaler på Landbrogatan 1.
*I regel utanför restaurangens ordinarie öppettider om inget annat är överenskommet.
Privatpersoner kan betala via kort eller swish i samband med leverans/upphämtning.
Företag kan betala via kort, swish eller faktura.
Ange fakturaringsuppgifter samt org nummer i samband med er bokning.
Vid faktura gäller betalningsvillkor 15 dagar.
Vi tar även emot presentkort från Karlskrona City.
Vi är sedan 1 januari 2020 en kontantfri restaurang.