Bröllop

Den stora dagen – en av de största i ert liv!
Vår vision är att med vår erfarenhet, vår kärlek och vår passion för mat, tillsammans med era idéer och önskemål förverkliga ert drömbröllop.
 
För oss är det personliga mötet viktigt och vi träffas gärna för att prata igenom er vision och förutsättningar.
Möjligheterna är många och tillsammans komponerar vi en oförglömlig meny och skräddarsyr en unik lösning för just er.
Vi finns här för er från första planeringen och genom hela processen så att ni kan slappna av, fokusera på varandra och njuta till fullo av er stora dag.
 
Vi tror på hållbarhet, kvalitet och en personlig touch och arbetar med de bästa råvarorna i säsong – gärna svenska och närproducerade.
Oavsett om ni tänker er Buffé, Sittande middag, Family-style, BBQ eller ett helt eget koncept så har vi lösningen för er.
 
Mingla gärna runt bland våra färdiga menyer nedan för lite idéer och inspiration. Välj en färdig meny, plocka ihop er egna meny utifrån våra förslag med anpassning för aktuell säsong eller skräddarsy er helt egna meny.
 
Varmt välkommen med er förfrågan så kan vi hjälpa er vidare.
 
Ska ni gifta er under nästkommande år?
Vi öppnar upp för offertförfrågningar och bokningar för nästkommande säsong den 1 oktober, så varmt välkommen med er förfrågan då.

Bröllopsmenyer 3-rätters

Cozy’s Toast Skagen med rödlök och dill på hembakat rågbröd

Rosastekt oxfilé med säsongens primörer, rödvinsreduktion, friterad lök, krämig potatisgratäng samt parmesan och vitlökssmör

Pavlova med passionsfrukt, rostad pistage och säsongens bär

Tomat och mozzarellasallad på solmogna tomater med rödlöksvinägrett, ruccola samt smördegspinne med ricotta, pesto och parmesanost

Långbakad rotselleri med sauterad svamp, linser och svartkål, potatismuffins, rostad blomkålshummus samt brynt smör

Citronkladdkaka på vit choklad med hallon, passionsfruktsirap samt hallonmousse

Smörstekt sparris med forellrom, gräslöksemulsion, silverlök, friterad dill och västerbottenostkrisp

Rosastekt lammfilé med rostade vårprimörer, puré på vita bönor, ramslök och parmesanrostad färskpotatis samt rödvinsreduktion

Vaniljbakad rabarber med vit chokladmousse, citron och flädercurd, hallonmaräng, och rostad pistagecrumble

Peppargravad laxcarpaccio med limecrème, äpple, gurka och kavringkrisp

Helstekt kalvytterfilé med smörstekt sparris, tryffelbearnaise, semitorkad tomat, rödvinsreduktion, friterad purjolök samt potatis och parmesanmuffins

Tiramisu på jordgubbar med vispad vaniljmascarpone och flädercrème

Skaldjursquiche med västerbottenost, krondillsemulsion samt syrad tomat och örtsallad

Halstrad röding med smörslungade sensommarprimörer, sandefjordsås, forellrom, pepparrot och dillrostad delikatesspotatis

Svartvinbärsmousse med rostad vit choklad, lemoncurd, vit chokladcrème samt karamelliserad vinbärskaka

Carpaccio på bresaola med rostade pinjenötter, tryffelemulsion, smörstekta kantareller och parmesanost

Hjortytterfilé med svampcrème, smörbakade rotsaker, svartkål, örtbakad pommes anna och calvadossky

Bakat äpple med äppelcurd, sockerkaka, vit choklad och vaniljmousse samt brynt smör

Jordärtskockssoppa med löjrom, syrad grädde, picklad rödlök, olivolja och rotfruktschips

Rödvinsbräserad oxkind med potatis och selleripuré, kryddglacerad morot och svartrot, rostad aioli och picklade senapsfrön

Chokladfondant med havtorn, vispad kolapannacotta och rostad vit choklad

Bröllopsmenyer Buffé

Lågtempererad helstekt oxfilé med tryffelbearnaise, rostad sparris och parmesan

Fläderblom och timjanglacerad kycklingfilé med citronyoghurt

Varmrökt lax med chili och vitlök samt rostad ramslöksaioli

Skagenröra på rågbröd med stenbitsrom och dill

Krämig potatisgratäng på potatis från Olsäng

Västerbottenostpaj med sparris, körsbärstomat och knipplök

Långbakade rödbetor med vispad getost, mangold, hallonvinägrett och saltrostad mandel

Tomatsallad med vattenmelon, jordgubbar, rödlök, mozzarella, basilika och pinjenötter

Sommarsallad på gröna blad med quinoa, persika, knipplök, blåbär och getost

Krämig burrata med balsamicobakade vindruvor, rostade pecannötter och rosmarin

Nygräddat bröd och färskost

Helstekt flankstek med marinerad kronärtskocka samt ruccola och västerbottensostcréme

Citronrostad kycklingfilé med grekisk yoghurt, smulad fårost, chili, honung och oliver

Fetaostbakad lax med soltorkad tomat, rödlök och basilika

Lufttorkad skinka med mozzarella, ruccola, tomat och balsamico

Färskpotatis med sparris, körsbärstomat, sockerärtor, knipplök, spenat, citronricotta och rostade pistagenötter

Parmesanostpaj med sparris och karamelliserad lök

Rostad zucchinisallad med bulgur, rödlök, kalamataoliver, ruccola och granatäpple

Melonsallad med gurka, knipplök, lime, mynta och fetaost

Caesarslungad krispsallad med kapris, rädisor och sockerärtor med parmesan och kryddrostade kikärtor

Nygräddat bröd och färskost

Grillmenyer BBQ

Flankstek med Ramslöksbearnaise

Rapsgriskarré med BBQglaze och Dragonemulsion

Kycklingfilé med Fläderblom och citronglaze samt Vitlöksyoghurt

Sommarens färskpotatis rostad i Muurikka med havssalt, parmesan, olivolja och gräslök

Melonsallad med tomat, jordgubbar, mozzarella, rödlök, basilika och rostade frön

Sallad på grillad sparris, quinoa, nektarin, blåbär, salladslök och lagrad cheddarost

Sallad på gröna blad med rädisor, sockerärtor, salladslök, västerbottenost & ceasardressing

Grillat bröd och smör med havssalt

Grillat bröd och smör med havssalt

Flankstek med chimichurri och Aji Verde

Kycklingfilé med mango, chili och vitlöksglaze samt vitlöksyoghurt

Hantverkskorv JalapeñoCheese och pico de gallosalsa

Pastasallad “Esquites-style” på rostad majs med jalapeño, lime, koriander och fetaost

Rökig sötpotatis med svarta bönor, salladslök, parmesanost och chipotlemayo

Somrig melonsallad med ananas, knipplök, lime och mynta

Sallad på gröna blad med rostad sparris, quinoa, gurka, rödlök och avokado

Grillat bröd och smör med havssalt

Pluma av rapsgris med Bourbonglaze och BBQsås

Buffalo Ranch Kycklingfilé med Vitlöksyoghurt

Hantverkskorv Louisiana-style med Cheddarjalapeñosås

Majskolv med Chipotlemayo och parmesanost

Krämig potatissallad med bacon, saltgurka, senap och knipplök

Caesarslungad krispsallad med tomat, rödlök, rostad sötpotatis och parmesanost

Krämig coleslaw på sommarkål med riven morot

Bönsallad på svarta bönor med mango, spenat, salladslök, fetaost och avokadodressing

Grillat bröd och smör med havssalt

Bröllopsförfrågan

Varmt välkommen med er förfrågan!

Just nu är vi mitt uppe i årets bröllopssäsong som tar all vår fokus, men vi ser fram emot att snart kunna påbörja planeringen inför alla bröllop som sker under 2026.

Bokningar inför bröllopssäsongen 2026 öppnar upp den 1 oktober.

Genom att kontakta oss genom detta formulär samtycker du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Läs vår dataskyddspolicy och samtycke om personuppgifter.

Bokning

Alla priser är inklusive moms och avser per person om inget annat anges.

Bokning sker enklast via mail eller telefon.
Vi ser gärna att ni gjort er beställning senast 5 dagar i förväg om inget annat anges under någon av menyerna.

Eventuell avbokning kan ske i sin helhet senast 3 dagar innan leveransdatum och sker skriftligen via mail.
Eventuella ändringar i antalet kan ske senast 24 timmar innan leverans.
Vid specialmenyer som till bröllop, event, påsk, jul, nyår, mm gäller andra villkor för avbokning, kontakta oss för mer information.

Leverans

Vi levererar er catering till önskad adress mot avgift i mån av tid*.

Leverans kostar från 150 kr inom Karlskrona city, från 300 kr inom Karlskrona kommun och från 450 kr inom Blekinge. Kontakta oss för aktuella prisuppgifter till er adress.

Vid eventuell returtransport debiteras ny leveransavgift.
Givetvis kan ni själva hämta och lämna i våra lokaler på Landbrogatan 1.

*I regel utanför restaurangens ordinarie öppettider om inget annat är överenskommet.

Betalning

Privatpersoner kan betala via kort eller swish i samband med leverans/upphämtning.

Företag kan betala via kort, swish eller faktura.
Ange fakturaringsuppgifter samt org nummer i samband med er bokning.
Vid faktura gäller betalningsvillkor 15 dagar.

Vi tar även emot presentkort från Karlskrona City.
Vi är sedan 1 januari 2020 en kontantfri restaurang.