Bröllop

Varje bröllop är unikt därför är det viktigt för oss att brudparen ska få välja själva. Inför den största dagen i erat liv skapar vi menyer efter era önskemål. Med en personlig relation och utifrån säsong lagar vi mat med kärlek.
Detta för att ge dig en unik och smakrik catering lagad från grunden på svenska och närodlade råvaror – så långt vi finner det möjligt.
 
Vi tror på hållbarhet, kvalitet och en personlig touch.
Ibland kan det vara svårt att veta vad man är ute efter, därför kan vi skapa menyer, som såklart går att skräddarsy efter er smak och tycke.
Varmt välkommen med er förfrågan så kan vi hjälpa er vidare.
Ska ni gifta er under nästkommande år? Vi öppnar upp för offertförfrågningar och bokningar för nästkommande säsong den 1 oktober, men fram tills dess är ni varmt välkomna med era frågor och funderingar.
 
Mingla gärna runt bland våra färdiga menyer för lite idéer och inspiration. Välj en färdig meny, plocka ihop er egna meny utifrån våra förslag med anpassning för aktuell säsong eller skräddarsy er helt egna meny.

Bröllopsmenyer 3-rätters

Cozy’s Toast Skagen med rödlök och dill på hembakat rågbröd

Rosastekt oxfilé med säsongens primörer, rödvinsreduktion, friterad lök, krämig potatisgratäng samt parmesan och vitlökssmör

Pavlova med passionsfrukt, rostad pistage och säsongens bär

Tomat och mozzarellasallad på solmogna tomater med rödlöksvinägrett, ruccola samt smördegspinne med ricotta, pesto och parmesanost

Långbakad rotselleri med sauterad svamp, linser och svartkål, potatismuffins, rostad blomkålshummus samt brynt smör

Citronkladdkaka på vit choklad med hallon, passionsfruktsirap samt hallonmousse

Smörstekt sparris med mozzarella, tegelrökt skinka, gremolata, parmesan samt citrondoftande surdegskrutonger

Rosastekt lammfilé med citronbakade vårprimörer, puré på vita bönor, ramslök, rödvinsreduktion samt rostad pistage

Rabarberpannacotta med citron och flädercurd, hallonmaräng samt brynt smörcrumble

Peppargravad laxcarpaccio med limecrème, äpple, gurka och kavringkrisp

Helstekt kalvytterfilé med smörstekt sparris, tryffelbearnaise, semitorkad tomat, rödvinsreduktion, friterad purjolök samt potatis och parmesanmuffins

Tiramisu på jordgubbar med mascarponecrème och flädercrunch

Skaldjursquiche med västerbottenost, krondillsemulsion samt syrad tomat och örtsallad

Halstrad hälleflundra med smörslungade sensommarprimörer, sandefjordsås, forellrom, pepparrot och dillrostad delikatesspotatis

Svartvinbärsmousse med rostad vit choklad, lemoncurd, vit chokladcrème samt karamelliserad vinbärskaka

Carpaccio på bresaola med rostade pinjenötter, tryffelemulsion, smörstekta kantareller och parmesanost

Hjortytterfilé med svampcrème, smörbakade rotsaker, svartkål, örtbakad pommes anna och calvadossky

Bakat äpple med äppelcurd, sockerkaka, vit choklad och vaniljmousse samt brynt smör

Jordärtskockssoppa med löjrom, syrad grädde, picklad rödlök, olivolja och rotfruktschips

Rödvinsbräserad oxkind med potatis och selleripuré, kryddglacerad morot och svartrot, rostad aioli och picklade senapsfrön

Chokladfondant med havtorn, vispad kolapannacotta och saltad dulche de leche

Bröllopsmenyer Buffé

Lågtempererad helstekt oxfilé med rostad sparris, parmesan och balsamicoreduktion

Fläderblom, honung och citronglacerad kycklingfilé med timjanyoghurt

Ugnsbakad lax med västerbottenostgremolata

Krämig potatisgratäng på potatis från Olsäng

Prästostpaj med karamelliserad lök och dill

Avokadocheesecake med räkor, stenbitsrom, kavringsmul och dill i glas

Tomatsallad med vattenmelon, jordgubbar, rödlök, mozzarella, basilika och pinjenötter

Sommarsallad på gröna blad med quinoa, persika, blåbär och getost

Lagrade ostar med vindruvor och Vispad brieost med fikonmarmelad och valnötter

Nygräddat bröd, Knäckesticks och Surdegskex med färskost och Grön Ärthummus

Pepparstekt kalvytterfilé med rostade tomater och ramslöksbearnaise

Ugnsrostad kycklingfilé på salladsbädd med grillad citron, parmesanost och ceasardressing

Tegelrökt skinka med melon, ruccola, pinjenötter och balsamico

Krämig färskpotatissallad med sockerärtor, rädisor, rödlök, dill och rostade frön

Västerbottenostpaj med sparris och gräslök

Trädgårdssallad på sommarens primörer och citronrostade kikärtor

Basilika och Fetaost Spread samt Cheddar och Chili Spread

Nygräddat bröd och Knäckesticks

Helstekt fläskfilé med vitlök och mangoglaze samt pico de gallosalsa

Gyllene majskyckling med sparris och rostad ramslöksaioli

Rostad färskpotatis med havssalt, parmesan, olivolja och gräslök

Lökpaj på tre sorters lök och färskost

Trädgårdssallad på sommarens primörer med fläderblomsvinägrett

Nygräddat bröd och Knäckesticks med färskost och Grön Ärthummus

Grillmenyer BBQ

Grillad Entrécôte med Cozy’s heta salsa

Grillad Fläskfilé med bourbon BBqglaze

Kycklingspett med mango, chili och vitlöksglaze

Grillost med sallad på grillad sparris, spenat, salladslök, nektarin och pinjenötter

Sommarens färskpotatis rostad med havssalt, parmesan, olivolja och gräslök

Rostade sommarprimörer med örtgremolata

Melonsallad med tomat, jordgubbar, rödlök, basilika och rostade frön

Sallad på gröna blad med rädisor, sockerärtor, salladslök, västerbottenost & ceasardressing

Cozy´s Steakhouse Sauce, Ramslöksbearnaise samt Vitlöksyoghurt

Grillat bröd och smör med havssalt

Flankstek med pimiento de padrón, parmesan och chimichurri

Fläderblom, honung och citronglacerad kycklinglårfilé 

Gillad Hantverkskorv med smak av ramslök

Grillad zucchini med spenat, fetaost, rödlök och granatäpple

Krämig färskpotatissallad med sockerärtor, rädisor, rödlök, dill och rostade frön

Sommarsallad på gröna blad med quinoa, rödlök, edamamebönor, persika och blåbär 

Tomatsallad med oliver, gurka, paprika, rödlök och fetaost

Parmesanyoghurt och Rökig tomatrelish

Grillat bröd och smör med havssalt

BBQglacerade Baby Back Ribs

Sotad långbakad Pork Belly

Honey BBQ Chicken Drumsticks

Grillad Hantverkskorv med smak av jalapeño och lagrad ost

Krämig potatissallad med bacon, saltgurka, senap och knipplök

Sallad på grillad majs och svarta bönor med tomat, jalapeño och koriander

Sallad på gröna blad med rädisor, sockerärtor, salladslök och ceasardressing

Coleslaw, Chipotleaioli och BBQsås

Grillat bröd och smör med havssalt

Bröllopsförfrågan

Kontakta oss med din förfrågan: Vi utgår ifrån antal gäster och datum som bröllopet äger rum för att tillsammans med er ta fram den bästa menyn för er stora dag.

Genom att kontakta oss genom detta formulär samtycker du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Läs vår dataskyddspolicy och samtycke om personuppgifter.

Bokning

Alla priser är inklusive moms och avser per person om inget annat anges.

Bokning sker enklast via mail eller telefon.
Vi ser gärna att ni gjort er beställning senast 5 dagar i förväg om inget annat anges under någon av menyerna.

Eventuell avbokning kan ske i sin helhet senast 3 dagar innan leveransdatum och sker skriftligen via mail.
Eventuella ändringar i antalet kan ske senast 24 timmar innan leverans.
Vid specialmenyer som till bröllop, event, påsk, jul, nyår, mm gäller andra villkor för avbokning, kontakta oss för mer information.

Leverans

Vi levererar er catering till önskad adress mot avgift i mån av tid*.

Leverans kostar från 150 kr inom Karlskrona city, från 300 kr inom Karlskrona kommun och från 450 kr inom Blekinge. Kontakta oss för aktuella prisuppgifter till er adress.

Vid eventuell returtransport debiteras ny leveransavgift.
Givetvis kan ni själva hämta och lämna i våra lokaler på Landbrogatan 1.

*I regel utanför restaurangens ordinarie öppettider om inget annat är överenskommet.

Betalning

Privatpersoner kan betala via kort eller swish i samband med leverans/upphämtning.

Företag kan betala via kort, swish eller faktura.
Ange fakturaringsuppgifter samt org nummer i samband med er bokning.
Vid faktura gäller betalningsvillkor 15 dagar.

Vi tar även emot presentkort från Karlskrona City.
Vi är sedan 1 januari 2020 en kontantfri restaurang.